TrädgårdsDesign kurs

Hej och mycket välkomna till Trädgårdsdesign kurs för nybörjare !

Genomgång av designens grunder i trädgården, hur man bör tänka; var, varför, hur och när. Hur ska vi tänka Innan vi  ritar och innan i sätter spaden i marken . Vi träffs fyra tisdagar i Mars 2018 med start 6 mars 18.30- 21.30 ,lokal …………..info kommer . Ta med en ritning av er egen tomt ,foton på era hus och era utsikter från alla väderstrecken när ni står invid husets utsida och fotar . Gärna på er ”padda ” eller en USB -sticka  .

Ta fram en tomtritning i skala 1:100 (=1 cm motsvarar 1 m i verkligheten) så är det lättare att rita. Du kan förstora ritningen hos någon kopieringsbyrå på stan om det behövs. Om du inte har en tomtritning så kan du beställa hos Lantmäteriet men gör det i god tid. Kopiera och rita en ritning in byggnader som tillkommit och träd mm som ska vara kvar. Rutpapper ,linjaler och hållinjal finns att köpa på kursen !

Väl  mött till 4 härliga tisdagar med mycket inspiration och praktiska tips ! Kaffe och Te kommer att finnas tillhanda men ta gärna med nåt tilltugg ! pris : 3000.- ink moms .

Högst 6 deltagare till kursen men minst 5 deltagare för att den ska bli av .

Om ni behöver veta mera inför kursen så maila in frågor på : tradklippet@gmail.com eller ring 070-2105299  Katarina