TrädgårdsDesign kurs

Om ni är minst 5 personer och vill lära er mera om detta ämne så kan ni anlita mig för det och ni eller Trädklippet ordnar lokal ! Sista kursen som genomfördes var i mars/ april i Djäkneböle byagård 2018 och det är 4 tillfällen och c.a 3 timmar varje tillfälle :

Genomgång av designens grunder i trädgården, hur man bör tänka; var, varför, hur och när. Hur ska vi tänka Innan vi  ritar och innan i sätter spaden i marken .  Ta med en ritning av er egen tomt !

Foton på era hus och era utsikter från alla väderstrecken när ni står invid husets utsida och fotar . Gärna på er ”padda ” eller en USB -sticka  .

Ta fram en tomtritning i skala 1:100 (=1 cm motsvarar 1 m i verkligheten) så är det lättare att rita. Du kan förstora ritningen hos någon kopieringsbyrå på stan om det behövs. Om du inte har en tomtritning så kan du beställa hos Lantmäteriet men gör det i god tid. Kopiera och rita en ritning in byggnader som tillkommit och träd mm som ska vara kvar. Rutpapper ,linjaler och hållinjal finns att köpa på kursen ! Om ni blir osäkra på inritningen så går vi igenom det vid första tillfället !t

Väl  mött till 4 kurstillfällen  med mycket inspiration och praktiska tips ! Kaffe och Te kommer att finnas tillhanda men ta gärna med nåt tilltugg ! Offert på kursen via mail : tradklippet@gmail.com .  Högst 8 deltagare till kursen men minst 5 deltagare för att den ska bli av .  VÄLKOMNA !

Om ni behöver veta mera inför kursen så maila in frågor på : tradklippet@gmail.com eller ring 070-2105299  Katarina