TrädgårdsDesign kurs

Hej och mycket välkomna till Trädgårdsdesign kurs för nybörjare !

Genomgång av designens grunder i trädgården, hur man bör tänka; var, varför, hur och när. Hur ska vi tänka Innan vi  ritar och innan i sätter spaden i marken . Vi träffs fyra tillfällen med start en onsdag 14/3 och sedan 20/3 , 27/3 och 3/4  18.30- 21.30 ,lokal Djäknebölegården .  Ta med en ritning av er egen tomt !

Foton på era hus och era utsikter från alla väderstrecken när ni står invid husets utsida och fotar . Gärna på er ”padda ” eller en USB -sticka  .

Ta fram en tomtritning i skala 1:100 (=1 cm motsvarar 1 m i verkligheten) så är det lättare att rita. Du kan förstora ritningen hos någon kopieringsbyrå på stan om det behövs. Om du inte har en tomtritning så kan du beställa hos Lantmäteriet men gör det i god tid. Kopiera och rita en ritning in byggnader som tillkommit och träd mm som ska vara kvar. Rutpapper ,linjaler och hållinjal finns att köpa på kursen ! Om ni blir osäkra på inritningen så går vi igenom det vid första tillfället  at

Väl  mött till 4 kurstillfällen  med mycket inspiration och praktiska tips ! Kaffe och Te kommer att finnas tillhanda men ta gärna med nåt tilltugg ! pris : 1800.-.- ink moms .Betalas via faktura eller swish  1232710994.

Högst 8 deltagare till kursen men minst 6 deltagare för att den ska bli av . Den 5/2 så är det 4 st anmälda .  När ni anmäler er så behöver jag er fullständiga namn ,adress och mobilnummer via mail ! VÄLKOMNA !

Om ni behöver veta mera inför kursen så maila in frågor på : tradklippet@gmail.com eller ring 070-2105299  Katarina